Cuma , 19 Nisan 2024

KAPAKLI’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

   Kapaklı  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kaldırım yenileme çalışmalarına Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi’nde devam ediyor. .Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Kaldırım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyoruz; amacımız Kapaklı’nın görünümünü daha güzel ve modern hale getirmek, vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat yürüyebilmelerini sağlamak” dedi.

    Kapaklı Belediyesi; adres bulmada kolaylık sağlayan ilçedeki bulvar, cadde ve sokak tabelalarını yenileme çalışmalarına devam ediyor.

    Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’ne geçilmesiyle birlikte önce adres tespiti, ardından da bulvar, cadde ve sokak tabelalarını yenileme çalışmalarına sürdürdüklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; yeni tabelalarda yer alan sokak ve mahalle isimleri ile tanıtım numaralarının, vatandaşların adres bulmasında kolaylık sağladığını ifade etti.

    Mandalı; Kapaklı ilçesi sorumluluk alanı sınırlarında yer alan tüm mahalle ve sokaklarda yaklaşık 400 tabelanın yenilendiğini ifade ederek “Yapacağımız çalışmalar ile birlikte ilçemizde tabelasız sokak, cadde ve bulvar kalmayacak. Ayrıca yeni tabelalarımız korunmasını da halkımızdan beklemekteyiz. Çünkü mevcut yenilediğimiz tabelalarımızın bir kısmı zarar görmüş, yıkılmış ve kimliği belirsiz kişilerce sökülmüş olarak görüyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın