Cumartesi , 20 Nisan 2024

KAPAKLI ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

9   Kapaklı Belediyesi; Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesi ile Iğdır’da güvenlik güçlerine yapılan terör saldırılarını “Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet Yürüyüşü” ile protesto etti. Devlet hastanesi önünde toplanan Kapaklı’lılar Atatürk Heykel Meydanı’na kadar “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganıyla yürüdüler. Türk bayrakları altında yürüyen vatandaşların ortak mesajı; “Biz bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Böyle düşüncesi olanlar çok umutlanmasın. Şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak. Hepsinin hesabı sorulacak. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun.”

   Yürüyüşe; Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, ilçe spor kulüpleri, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Atatürk Heykeli Meydanı’nda; saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim ve dualarla yürüyüş sona erdi. Belediye Başkanı İrfan Mandalı birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşması katılan herkese teşekkür ederek bitirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın