Cuma , 19 Nisan 2024

KAPAKLI MUHTARLARIYLA BULUŞMA

       Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte Karaağaç Hizmet Binası’nda Kapaklı İlçesi Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

     Toplantıya; Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahallelerinin muhtarları ile mahalle sakinleri katıldılar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Kapaklı’da yapacağı çalışmalar ve projeler hakkında muhtarlarla mahalle sakinlerine bilgi veren Albayrak;      Karaağaç’ta açıktan akan kanalizasyonun ortadan kaldırılması ile ilgili Aralık Ayı’nda ihaleye çıkılacağını belirtti. Albayrak; “Kısmetse Ocak ayında bu işin temelini atacağız. Çok kısa sürede de tamamlayarak Karaağaç sakinlerini bu kötü durumdan kurtaracağız. Bu yaklaşık 10 Milyon TL tutarında bir yatırım. Kapaklı Belediyesi’ne ayrıca yol yapımları için 13 Milyon TL’lik bir destek sağladık. Karaağaç gibi Kapaklı’nın diğer tüm mahallelerinde ihtiyaç duyulan tüm çalışmalar belirli bir program dâhilinde ve en kısa sürede yapılacak. Karaağaç gibi bizim hizmet dönemimizde ihya olacak. Muhtarlarımızla her zaman irtibat halinde olmaya devam edeceğiz” dedi. Toplantı sonunda Albayrak, Kapaklı Mahalle Muhtarlarına birer telefon hediye etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın