Cuma , 26 Nisan 2024

KAMUOYUNA DUYURU

2014 yılında mülga Tekirdağ Belediyesi zamanında başlayan Tekirdağ (Merkez) 1. ve 2. Kısım Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatları ile TESKİ Genel Müdürlüğünce ihale edilen Batı Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı söz verdiğimiz gibi Temmuz 2017 tarihinde tamamen bitecektir.

TESKİ Genel Müdürlüğünce ihale edilen Süleymanpaşa İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı, Tekirdağ (Merkez) 3.Kısım Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı, Barbaros ve Kumbağ Mahalleleri Kanalizasyon ve Yağmur Suyu İnşaatı, Kumbağ ve Doğu Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı imalatları ise 2017 yılının Ekim ayında tamamlanacaktır.

Altyapısı biten başta, Çınarlı Mahallesi Osman Kavrukoğlu, Tepe Değirmenler, 100.Yıl Mahallesi Uğur Mumcu ve Ekrem Tantı Caddelerinin yol üst yapı çalışmaları 20 Mart 2017 tarihinde başlayacaktır.

Bu caddelerden sonra Çınarlı Mahallesinden başlamak üzere yıl sonuna kadar otobüs, dolmuş güzergahları ile hastane, okul ve kamu binaları yolları öncelikli olmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ Genel Müdürlüğümüz iş birliği içinde tamamlanacaktır.

Kentimizin geleceği için hoşgörüsünü ve desteğini esirgemeyen Süleymanpaşa halkına teşekkür ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın