Cumartesi , 20 Nisan 2024

KAÇAK HAFRİYATA BELEDİYE ENGELİ

     Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri; yaptıkları çalışmalar sonucu ilçe genelinde belirlenen hafriyat alanları dışındaki bölgelere hafriyat döken kişi ve şirketleri tespit ederek kaçak olarak hafriyat ve inşaat toprağı taşıyan kamyonlara ağır cezai işlemler uyguladı.

   Zabıta ekiplerinin sıkı takibi üzerine hafriyat ve inşaat molozu dökümü denetimlerinde büyük oranda kaçak dökümlerin önüne geçilerek çevre kirliliğine neden olan kişilere cezai işlem uyguladı. Kaçak olarak toprak ve hafriyat döken şahıslara topraklarını kaldırmaları için tebligatlar yapıldığını belirten ekip yapılan tebligatın ardından döktükleri toprakları kaldırmadıkları takdirde çevre kanununa göre işlem yapılacağını ve çevre kirliliğine kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini belirttiler.

   Vatandaşlardan bu konuda gelecek nesillerimize daha temiz bir çevre bırakmak adına daha duyarlı davranmalarını ve kendilerine destek olmalarını beklediklerini belirten belediye ekipleri; hafriyat toprağı ve moloz döken kamyonları görenlerin; araçların plakasını, varsa şirketinin ismini ve görüldüğü yeri Süleymanpaşa Belediyesi’nin 0850 450 59 59’nolu telefonundan dâhili 1706’ya ihbar etmelerini istediler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın