Cumartesi , 20 Nisan 2024

İSTANBUL’DAN MADALYA GELDİ

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü; ülke çapında kazandığı başarılarına uzun atlama ve engelli koşuda ki başarılarını ekledi.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü; 23-25 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 1351 sporcunun katıldığı “Türkiye 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası” da uzun atlamada Türkiye ikinciliğini kazandı. 16 yaş altı uzun atlama kategorisinde kulüp adına yarışan Melek Çoban, 5.12’lik derecesiyle Türkiye 2.’si oldu.

Şampiyonada diğer müjde de “60 metre Engelli Koşu”da yarışan Sercan Kayın’dan geldi. Şampiyonada; 30-31 Ocak 2016 tarihleri arasında 487 sporcunun katıldığı Engelli Koşu branşında Sercan Kayın; 60 Metre Engelli Koşu dalında 10.55 derecesiyle Türkiye 3.’sü oldu.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner şampiyonanın ardından yaptığı açıklamada; “Yüzlerce sporcu arasından başarıya ulaşıp şehrimize madalya kazandıran gençlerimizi tebrik ediyorum. Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü her geçen gün farklı branşlarda da başarılarını arttırıyor. Ben emeklerinden dolayı Atletizm Branşı Antrenörümüz Bayram Kırboğa ve bizlere bu mücadeleyi yapma imkânı tanıyan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’a teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın