Cuma , 29 Mart 2024

İNŞAATLARA BELEDİYEDEN DENETİM

     Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri inşaatları 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 32. maddesi gereğince denetlemelerine devam etti. Ekipler yaptığı denetimlerde; inşaat ruhsatlarını, plan ve proje onaylarının ruhsat ile birbirini tutup tutmadığının kontrolünü, inşaatların çevre güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığını, inşaatın teknik özelliklerini belirten levhanın binanın görünen yerine konulmasını ve inşaat malzemelerinin yaya kaldırımları üzerinde bırakılmaması konusunda çalışan işçileri uyararak kontrollerini yaptılar.                   Ekiplerce kontrollerde güvenlik önlemleri ile plan ve projeleri tam olan inşaat sahipleri duyarlılıklarından dolayı tebrik edilirken kaçak yapılaşma ve inşaatlarda güvenlik önlemi almayan yapı sahiplerine karşı denetimlerin devam edeceği ifade edildi.

     Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kaçak ve kural dışı yapılaşmaya kesinlikle göz yummayacaklarını belirterek “Kentimiz her geçen gün daha büyümeye devam ederken, bununla beraber inşaat sektörü de hızla büyümeye devam ediyor. Kaçak yapılaşmayla ilgili kanun ve yasalar neyi emrediyorsa ekiplerimiz ona göre hareket ediyorlar. Vatandaşlarımız yapacakları yapılarda mutlaka hukuki yolları takip etmeliler’’ dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın