Perşembe , 28 Mart 2024

İLK BAYRAM ZİYARETİ MUHTARLARA

   Kurban Bayramı dolayısıyla Kapaklı Belediyesi Basın, Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü Presoneli, Başkan Vekili Mustafa SERAT ile birlikte ilk ziyaretlerini ilçedeki muhtarlara yaparak bayramlarını kutladılar.

   Ziyarette SERAT “Bayram öncesi ilk ziyaretçileriniz bizler olmak istedik ve sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız bizim manevi değerlerimizdir. Milletimizin ortak coşkusu olan bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılmasına, güzelliklerin canlanmasına, milli değerlerin buluşmasına, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılarak hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşanmasına, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine yardımcı olan değerlerimizdir. Bu duygularla Kurban bayramınızı en içten dileklerimiz ile kutluyoruz” dedi.

Muhtarlar da ziyaretten memnuniyetlerini “Bizleri ziyaret etmeniz bizleri gerçekten onurlandırmıştır. Başta Belediye başkanımız İrfan MANDALI olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyor ve bayramlarını kutluyoruz” diyerek ifade ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın