Perşembe , 25 Nisan 2024

GÜNEY KORE FİRMASI TEKİRDAĞ’DA

Güney Koreli Uluslararası bir otomotiv firması Avrupa ve Rusya’da yayınlayacakları otomobil reklamı için Tekirdağ’a geldi. İlimiz, Uçmakdere Sahil Yolu ve Çanakçı- Naip Mahallesi yolu üzerinde, bir hafta sürecek olan reklam filmi çekimleri için İlimize gelen, yerli bir prodüksiyon firmasının yetkilileri; “İlinizin İstanbul’a olan yakınlığı ve böylesine doğal güzelliklere sahip olması bizleri ve Rusya’dan gelen misafirlerimizi büyüledi. Bizleri burada misafir eden Tekirdağ halkına ve yöneticilerine teşekkür ederiz” dediler. Firma yetkilileri, yaptıkları çekimlerin başarıyla gerçekleştiğini belirttiler.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler, çekim yapılan alanda misafirlerle bir araya geldi. Çalışmaları yerinde izleyen ve çekim ekibine kolay gelsin diyen Cömertler; şehrimizi ziyarete gelen ve uluslararası platformlarda tanıtımına katkı sağlayan böylesine büyük uluslararası firmaları, Tekirdağ’ımızda ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın