Cuma , 19 Nisan 2024

GÜNAY’IN BAYRAM MESAJI

   Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Günay; “Kurban kavramı, Allah’a yaklaşmayı, ona teslimiyeti ve duyduğumuz şükranı anlatır. Bayramlar olanın olmayanla dayanışma ve paylaşma içerisine girdiği, birlik ve beraberlik günüdür. Bu güzel günlerin asıl anlamı küslüklerin son bulması, kardeşlik duygularıyla birbirimize daha sıkı ve daha çok sarılmamızdır. Bayramlar bize hayatın sevgi ve dostluğu en açık şekilde hatırlatmasıdır” diyerek başladığı mesajında ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimizi belirtti.

     Günay mesajını şu cümlelerle bitirdi; “Bizim temennimiz terör olaylarının biran önce sona ermesi ve hep bir arada, müreffeh ve huzurlu geleceğe toplum olarak ulaşmaktır. Kutlayacağımız Kurban Bayramı inşallah birlik ve beraberliğimize vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın, ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş büyük milletimize, Tekirdağ İş Dünyasına, İslam âlemine ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın