Perşembe , 25 Nisan 2024

EŞKİNAT’IN ZİYARETÇİSİ

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a GSM Uluslararası Gençlik Kamplarına katkılarından dolayı Gençlik Servisler Merkezi (GSM) Uluslararası Gençlik Kampları Koordinatörü Turgut Tosun, teşekkür ziyaretinde bulundu.

     GSM aracılığıyla farklı ülkelerden gelen yedi gönüllü öğrenci ile kamp liderleri Haziran ayında iki hafta boyunca Süleymanpaşa Belediyesi aracılığı ile toplum yararı adına Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde gönüllü olarak çalışmışlardı. Gönüllü öğrencilerin ve kamp liderlerinin Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalıştıkları alanlar; ot temizliği, çim biçme, gül kazımı, ağaç köklerinin açılması, toprağın çapalanması, park temizliği, çiçek ekimi gibi işlerdi.

   Projeye katkısından ve Gençlik Servisler Merkezi (GSM) Uluslararası Gençlik Kampları’na vermiş olduğu desteklerden dolayı Eşkinat’a teşekkür eden Tosun kendisine plaket verdi. 2016 yılında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde bulunan öğrencileri, Süleymanpaşa’da buluşturulmasıyla ilgili görüş alışverişiyle ziyaret sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın