Cuma , 29 Mart 2024

ERKEK KUAFÖRLERİNDE DENETİM

   Süleymanpaşa Belediyesi’nin Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan denetleme ekipleri, ilçe merkezinde bulunan erkek kuaförlerine yönelik ruhsat ve hijyen denetimlerine devam ediyor. İlçe merkezinde faaliyet gösteren kuaförlere yapılan denetimlerde; öncelikle sağlık koşullarına uygunluk, işyeri açma ve çalışma ruhsatı, hijyen ve çalışma belgeleri olup olmadığı, personelin kılık kıyafetleri ayrıca fiyat tarifelerinin bulunup bulunmadığı kontrol ediliyor.

   Ekipler tarafından yapılan denetimlerde, kurallara uymayan iş yeri sahiplerine gerekli uyarılar yapıldı. İş yeri ile ilgili eksik belgesi bulunan, gerekli temizlik ve hijyen şartlarına uymayan iş yerlerine bir sonraki denetimde istenilen şartların yerine getirilmemesi halinde cezai işlemlerin uygulanacağı belirtildi.

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; denetimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekiplerimiz denetimlerini Süleymanpaşalı yurttaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için aralıksız olarak devam ettiriyor. Halkımızın; bakımlı, sağlıklı ve zinde olması açısından yeri büyük olan kuaför işletmelerine büyük iş düşüyor. Bu bağlamda gerekli şartları yerine getirmiş olan esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın