Cumartesi , 20 Nisan 2024

ERGENE’DE ERKEN KUTLAMA

   Ergene Belediye Başkanlığı, yılbaşı öncesinde Ergene ailesine Ulaş Hizmet Binasında yılbaşı eğlence programı hazırladı. Yılbaşı eğlence programına; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel eşi Ayten Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

   Gecenin açılış konuşmasına; “Biz Kocaman Bir Aileyiz, Sevgiyle Tüm Engelleri Birlikte Aşacağız’ diyerek başladı. Konuşmasının devamında; “ Ergenemiz yeni kurulan bir ilçe olmasından dolayı güçlü ve sağlam ekip kadronun kurulumundan başlayarak,  modern bir ilçenin temellerini atmaya çalıştık. Her zaman daha ileri ve daha iyiye ulaşma hedefimizle personelimizin de katkılarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Hizmetimizin gitmediği hiçbir mahallenin kalmayacağını her fırsatta dile getirirken, 2016 yılında da sizlerin de desteğiyle hizmetlerimizim artarak devam edeceğine inanıyorum.

   10 Ocak Pazar günü de  Sağlık, Yeşiltepe ve Vakıflar Mahallemizin yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarının temel atma törenini gerçekleştireceğiz. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanabilir bir ilçe konumuna gelebilmesi için kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2016 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

   2015 yılında Ergene Belediye Başkanlığının yaptığı hizmet ve çalışmalarıyla ilgili slayt gösterimi sonrasında Ergene Belediyesi Korosu sahne aldı. Koro; pervane, caddelerde rüzgar, kara tren, senden başka’nın da yer aldığı konserinde birbirinden nadide eserleri seslendirdi.    Davetl,lerin beğenisini toplayan; Roman Dans Grubu ve Onur Suzan Dans Grubu’nun sahne gösterileri sonrasında Canan Şimşek’in şarkılarıyla renklenen gecede yaklaşık 1000 kişilik davetli aileleriyle birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

     Alışılmış kırmızı kostümü, ponponlu başlığı, uzun beyaz sakalı ve tombul yanaklarıyla özellikle çocukların sevgilisi olan gecenin sürprizi Noel Baba çocuklara hediyeler dağıttı. Düzenlenen program yılbaşı çekilişinde yaşanan heyecanla sona ererken katılımcılar Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e düzenlediği gece için teşekkür ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın