Cuma , 29 Mart 2024

ENGELLİ ARAÇLARI TANITILDI

   Süleymanpaşa Belediyesinin “engelsiz bir Süleymanpaşa” sloganı ile çıktığı yolda SEKOMER engelli araçlarının tanıtımı Tuğlalı Parkta Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından yapıldı. SEKOMER Engelli araçlarının tanıtım programına; Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Engelsiz Yaşam Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi üyeleri ile vatandaşlar katıldı. SEKOMER’e bağlı olarak hizmet verecek olan engelli araçları engelli vatandaşların okula ve hastaneye gidişlerini kolaylaştıracak.

   Engelli araçlarının tanıtım programında Eşkinat “Çağdaş ülkeler engelli yurttaşlarının ihtiyaçlarını karşılamak için öncelik veriyorlar. Biliyorsunuz Süleymanpaşa Belediyesi olarak başından beri SEKOMER aracılığı ile engelli vatandaşlarımızın hizmetine katkı vermeye çalışıyoruz. Bugünde iki aracımız en çağdaş şekilde amortisörlü asansör sistemi ile devreye girdi. Yeterli mi? Yeterli değil ama bütçe imkânlarımız arttıkça buna yenilerini ilave edeceğiz” dedi. Araçların şuan için gündüz hizmet vereceğini belirten Eşkinat araç sayısı arttığında 24 saat hizmet edecek şekilde organize edileceğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın