Cuma , 26 Nisan 2024

EMEĞİN SANATLA BULUŞMASI

Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği “Üreten Kadın” temalı “Emeğin Sanatla Buluşması” etkinliğinin açılışı Malkara İlçesi Hürriyet Caddesi’nde yapıldı. Açılışa; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki dönem Belediye Başkanı Birol Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Ahmet Nazif Balcı, Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar,  Malkara Kent Konseyi Meclis Başkanı Ali İhsan Uslu, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, STK Başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, ilçelerin kent konseyleri kadın meclis başkan ve üyeleri ile basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Muratlı Çığlık Grubunun seslendirdiği Türk Halk Müziği parçaları ile başlayan “Emeğin Sanatla Buluşması” etkinliğin ilk konuşmasını Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük yaptı. Başkütük’ten sonra Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar  ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuşma yaptılar. Başkan Yurdakul konuşmasında özetle; “Bugün gerçekten bizim için güzel bir gün. Açılışını gerçekleştirdiğimiz iki caddenin tüm Trakya’da tanınması bizim için önem taşıyor. Bu bizim Trakya çapında yaptığımız ilk organizasyon, hatalarımız olduysa konuklarımızdan özür diliyor, onların hoşgörüsüne sığınıyorum. Emekleriyle, sanatlarıyla Malkara’mıza inanılmaz bir değer kattılar. Sevgili hemşerilerime de burada oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanı Yurdakul’un konuşmasından sonra “Emeğin Sanatla Buluşması” etkinliği açılışı; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  önceki dönem Belediye Başkanı Birol Kaya, Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar ve Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük tarafından kurdelesi kesilerek yapıldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, etkinliğe katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte kurulan stantları gezdiler.

Etkinlikte Tekirdağ, Malkara, Süleymanpaşa, Hayrabolu, Kapaklı, Muratlı, Saray, Çerkezköy, Şarköy, Edirne, Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin el emeği ürünler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın