Cuma , 19 Nisan 2024

EKİM MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Süleymanpaşa Belediye’sinin Ekim ayı meclis toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapıldı. 13 gündem maddesinden oluşan toplantının açılışını Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptı. Gündemin meclis üyelerine okunması ve oylanarak kabul edilmesinden sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Görüşülerek oylanan gündem maddeleri sonrası Eşkinat meclis üyelerine çalışmalar hakkında bilgi verdi.

LYS’DE HER YIL İLK 100 GİRENLERE ÖDÜL

   Ekim ayı olağan meclis toplantısında görüşülerek kabul edilen ve Süleymanpaşalı üniversite öğrencilerini ilgilendiren madde ile LYS’de ilk 100 içerisine giren Süleymanpaşalı üniversite öğrencilerine 5,000 TL ödül verilecek. Konuyla ilgili olarak Eşkinat şu açıklamayı yaptı: “Bugün Belediye meclisimiz önemli bir karar aldı. Bu şehirde yaşayan evlatlarımızın üniversite sınavlarında ilk 100’e giren her bir öğrencimize 5,000 bin TL ödül verme kararı. Başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Bu yıl uygulamaya girecek, bundan sonra da belediyemiz burada yaşayan evlatlarımızdan ilk 100 içerisine girenlerin tamamına 5,000 Bin TL ödül verecek. Tabi bu önümüzde ki yıllarda belediye meclis kararı ile arttırılabilecek. Nerede okuyor olursa olsun bu projeden buranın çocukları faydalanacak.”

   Süleymanpaşa Belediyesi “Meme Kanseri”ne dikkat çekmek için kapıda meclis üyelerine bilgi verdiler. Süleymanpaşa Belediye Meclisi 21 Ekim 2015 tarihinde olağanüstü olarak toplanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın