Cumartesi , 20 Nisan 2024

DESTEKLEMELER MART’TA ÖDENECEK

    Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’i; Süleymanpaşa İlçe Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, Hayrabolu İlçe Ziraat Odası Başkanı Bülent Can, Malkara İlçe Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, Saray İlçe Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çınar, Muratlı İlçe Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu, Çerkezköy İlçe Ziraat Odası Başkanı Hasan TOPRAKoprak, Çorlu İlçe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Yavuz ve Şarköy İlçe Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen’le birlikte ziyaret ettiler.

    Ziyaret sonrasında milletvekilleri yaptıkları açıklamada: “Çok yararlı bir görüşme gerçekleştirdik. İlçe Ziraat Odası Başkanlarımız ilçeleriyle ilgili talep ve sıkıntılarını iletti. Bizde genel olarak Tekirdağ Tarımı ile ilgili hususları dile getirdik. Bakan Yardımcımız Sayın Daniş, gübre ve mazot desteklerinin Mart ayı başında çiftçilerimizin hesaplarına aktarılacağı ve ayrıca Toprak Mahsulleri Ofisinin yine mal alımına devam edeceği müjdesini verdi. Tüm çiftçilerimize ve hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dediler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın