Cuma , 26 Nisan 2024

ÇORLU KAPALI PAZARYERİ AÇILDI

     Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar Yeri açıldı. Kapalı Pazar Yerinin açılışına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı tebrik etti ve yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Burada gerçekten mükemmel bir tesisin açılışında toplanmış bulunuyoruz. Çorlu halkına hizmet edecek kapalı Pazar yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten güzel bir tesis olmuş. Başta Ünal Başkan olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Tekrar Kapalı Pazaryerinin pazarcı esnafına ve Çorlu Halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

   Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç konuşmasındada Kapalı Pazaryeri’nin hayırlı olmasını diledi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’da, Pazar yerinin haftada 2 gün açık olacağını, ilerleyen günlerde organik Pazar vb. gibi diğer kategorilerde de Pazar yerinin kullanılacağını ve 5 gün boyunca halka hizmet edeceğini açıkladı. Konuşmalar sonrası açılışı yapılan Kapalı Pazaryerini Albayrak, Kaymakam Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve diğer yetkililerle birlikte gezerek esnafa ve vatandaşlara hayırlı olması temennilerini ilettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın