Cuma , 29 Mart 2024

BUZ PATEN EKİBİNİN ZİYARETİ

   Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Mutlukent Sahil Çay Bahçesi’nin yanında kurulan buz pateni pistinde iki gündür gösterilerini sergileyen Rusonice ekibi, Sahil Ek Hizmet Binası’nda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.

16 kişilik ekibin lideri Artem Knyazev ziyarette Eşkinat’a hitaben yaptığı konuşmada; “Burada gerçekleştirdiğimiz iki gösterimize de halkın yoğun ilgisi vardı. Kültürel ve sportif anlamda şehriniz, özellikle de çocukların gelişimi için yaptığımız gösterinin önemli olduğunu düşünüyorum. 2 gün daha gösterilerimiz olacak. Şuana kadar gelememişler için kaçırılmayacak bir şov olduğunun altını çizip herkesi buz pateni pistine bekliyorum. Şuana kadar burada yaşadığımız her şeyden çok memnunuz. Önümüzdeki dönemde tekrar tekrar şehrinize gelmek istiyoruz” dedi.

   Sporcuların ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Eşkinat; “Bizler de sizlerin aramızda olmasından dolayı çok mutluyuz. Yaptığımız araştırmada hepinizin çeşitli kategorilerde Rusya’nın en iyi buz patencileri arasında olduğunuzu öğrendik. Böylesine başarılı bir ekibin şehrimizin insanlarına gösteriler sunmasından dolayı çok mutluyum” diyerek konuşmasına başladı.

   Eşkinat konuşmasını; “Bizler bu gösterileri sürekli hale getirmek istiyoruz. Şuanda yapılan bir çalışma var. 2 yıl içinde şehrimizde modern kapalı bir buz pateni pistinin açılacağını tahmin ediyorum. Daha iyi şartlarda sizlerle tekrar bir araya geleceğiz.” diyerek bitirdi.

   Rusonice ekibi Rusya’nın özel çikolatasını hediye ettikleri Eşkinat’a tekrar teşekkür ettiler.. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın