Çarşamba , 24 Nisan 2024

BORUCUNUN ALBAYRAK SEVGİSİ

ÖZDEN VE BORUCU   Muratlı’nın Yeşilsırt Mahallesi Muhtarı Hürriyet Borucu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın kendisinde yerinin ve sevgisinin bir başka olduğunu söylüyor. Bu nedenle Köyün Kapalı Düğün Salonu’nda bulunan odasının duvarına Albayrak’ın resmini asmış.

   Borucu neden Albayrak’ı bu kadar sevdiğini “Başkanımın benim gönlümde, gözümde yeri ve sevgisi bir başkadır. Bugüne kadar hiçbir davetimizi kırmadı. Asfalt çalışmalarına buradan başladı. Seçimden sonra yaptığımız davette bizi kırmadı. Köyümüze geldi. Bizlerle sohbet etti. Bizi dinledi. Taleplerimizi not etti. Köyümüzün yollarını gezdirdik. Köyümüzü ana yola bağlayan toprak yolumuzun ve bozuk olanların yapılmasını, asfalt kaplanmasını talep ettik. Tamam dedi ve sezonu buradan başlattı. Yolumuzu asfalt yaptı. Diğerlerinin tamirini yaptırdı. Ne zaman kendisiyle görüşmek istesem hep görüştüm. Müsait olmadığında geri dönüp kendisi aradı. Bu nedenle benim Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a sevgim bir başkadır. Bu resmi yaptırdığımı kendisi bilmiyor. Henüz gelip, görmedi” diyerek anlattı.

     Albayrak bu konuşma sonrası o güzergahtaki bir çalışma dönüşünde Borucu’ya uğramış ve resmini görmüş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın