Cumartesi , 20 Nisan 2024

BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ JUDO KURSU

   Süleymanpaşa’nın ismini katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla duyuran Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübüne bağlı Süleymanpaşa Belediyesi Judo Takımı; Antrenmanlarına, haftanın yedi günü Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezinde devam ediyor. Hafta içi; saat 17.00 ile 19.00 arasında, hafta sonu; 12.00-14.00, 14.00-16.00, 16.00-18.00 saatleri arasında üç grup olarak çalışmalarını sürdüren sporcular; sağlıklı bir yaşam sürdürmekle birlikte yeteneklerini de turnuvalarda sergiliyorlar.

Süleymanpaşa Belediyesi Judo Takımı; altmışa yakın bayan, seksene yakın erkek olmak üzere toplam yüz kırka yakın sporcuya sahiptir. Süleymanpaşalı vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veren Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün bu hizmetinden faydalanmak isteyenler; Gençlik Merkezine gelerek kayıtlarını yaptırabilirler.

   Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Deniz Şili;   Okul öncesi gelişim çağında Judonun önemine değinerek “İnsanlarımıza Judo’nun faydalı bir spor olduğunu anlatmamız gerekiyor. Vurdulu kırdılı bir spor olarak tanımlıyorlar. Ama bizde vurma kırma diye bir şey yok. Her vatandaşımızın Judoya gelmesini isterim. Çünkü Dünya’da okul öncesi gelişim çağında 4 temel spor branşı vardır: Atletizm, yüzme, jimnastik, judo;  judonun bireysel gelişime katkısı çok fazla olduğu için tüm Süleymanpaşalı vatandaşlarımızı Süleymanpaşa Belediyesi Judo Takımına davet ediyoruz” dedi. .

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BAŞKAN YÜKSEL ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda seyircisiz oynanan Tekirdağspor – Fethiyespor karşılaşmasını …

Bir yanıt yazın