Cumartesi , 20 Nisan 2024

BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

   Süleymanpaşa Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı, öğrencilere karne hediyesi; buz pistinde paten keyfini Belediye Meclisi Ocak 2016 toplantısında görüşülen ve kabul edilen gündem maddesiyle bu yıl tekrar yaşatacak.

   Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; Buz pistinin 20 Ocak – 20 Şubat tarihleri arasında hizmet vereceğini açıkladığı konuşmasına “Geçtiğimiz yıl Süleymanpaşalı çocukların ilk kez tanıştığı ve büyük ilgi gösterdiği buz pateni keyfini bu yıl halkımıza tekrar yaşatacağız. Mutlukent Sahil Çay Bahçesi yanında kuracağımız buz pistinde ayrıca sürprizlerimiz de olacak” diyerek başladı.

   Eşkinat; Süleymanpaşalı çocuklara karne hediyesi vermek istediklerini belirterek “Okulların tatile girmesi ile birlikte buz pateni pistimizde hizmete girecek. Süleymanpaşalı çocuklarımıza ara tatillerinde karne hediyesi vereceğiz. Ayrıca Şubat ayının ilk 6 günü dünyaca ünlü Rus Revü Ekibi de Süleymanpaşa’ya gelerek Dünya’nın dört bir yanında yaptıkları gösterilerini Süleymanpaşalılar için sergileyecek. Süleymanpaşalı çocuklarımız ve çocuk ruhunu kaybetmemiş herkesi buz pateni pistine bekliyoruz” dedi.

   Meclis toplantısında oy birliği ile alınan kararla buz pateni pistinin ücreti; 30 dakikalık indirimli giriş 5 TL, 30 dakikalık tam giriş 8 TL olarak belirlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın