Cuma , 29 Mart 2024

BAYSAN’IN BAYRAM MESAJI

   Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Baysan bayram mesajında; “Sosyal ve kültürel hayatımızda önemli bir yeri olan bayramlar; millî ve dinî duyguların en kuvvetli şekilde yaşandığı, insanlarımız arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve yardımlaşmanın doruk noktasına ulaştığı anlamlı ve özel günlerdir.

Birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile bizleri bir araya getiren Kurban Bayramı, geçtiğimiz dönemde ülke coğrafyamızda yaşanan üzücü olayların son bulması, ortak değerlerimize sahip çıkabilmemiz ve geleceğe umut ve güvenle bakabilmemiz için önem arz etmektedir. Kurban Bayramı’nın barış ve sevgi dini olan İslam’ın ruhuna uygun olarak kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesini diliyorum.

Sevgi ve hoşgörü ortamının hâkim olduğu bir Türkiye ve dünya özlemimle, başta Çorlulu hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın