Perşembe , 18 Nisan 2024

BAŞKANIN ÇERKEZKÖY ZİYARETLERİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilçe programları Ocak ayı mesaisine Çerkezköy İlçesi’nden başladı. Albayrak; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve diğer  yetkililerle Kızılpınar Mahallesi’nde Muhtar Ahmet Milli ile görüştü. Milli ile kahvehanede yaptığı görüşmede mahallenin genel sorunları hakkında bilgiler alan Albayrak; vatandaşlarla sohbet ederek Çerkezköy ve Kızılpınar’da büyükşehir belediyesinin yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Albayrak; “Altyapı çalışmalarını yapan tek büyükşehiriz. Kızılpınar’a yakında başlayacağımız altyapı çalışmaları en az 50 yıl hizmet edecek. 11 İlçeye 11 okul projesi kapsamında yapılacak okulu da Kızılpınar’a yapacağız. Okulun temelini de 5 Şubat günü atacağız” dedi

Albayrak Çerkezköy programına Veliköy Mahallesi ile devam etti. Veliköy muhtarı Ersan Albayrak ile görüşerek  mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan, büyükşehir belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Albayrak; Veliköy Mahallesi’nin de diğer mahalleler gibi Büyükşehir Belediyesinden en iyi hizmeti alacağını belirtti.

Çerkezköy programında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı da ziyaret eden ve Kubilay’ın yeni yılını kutlayan Albayrak; büyükşehir belediyesinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe hakkında yapılan görüş alışverişinden sonra Kubilay, ziyaretinden dolayı Albayrak’a teşekkür etti. Albayrak; her ay ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini ve 2016 yılının Çerkezköy İlçesi’nde de hizmette atılım yılı olacağını belirtti.

Albayrak Çerkezköy programında Çerkezköy Belediyesini ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti ve belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Albayrak; Çerkezköy Belediyesi’nin de güzel çalışmalar yaptığını belirterek, Çerkezköy’e ve Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nin ortaklaşa güzel projeler yapacağını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın