Salı , 23 Nisan 2024

BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

   Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat seçimlerde adaylık döneminde “seçilirsem engelli aracını belediye olarak alacağım” sözünü yerine getirdi ve engelliler için 2 adet araç satın aldı.

     Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat konu hakkında gazetemize şu açıklamayı yaptı: “Seçim döneminde sözünü verdiğim, Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 adet Ford Custon marka engelli aracını hizmet vermek üzere belediye olarak satın aldık.

     Orijinalinde 8+1 yolcu kapasiteli minibüsler belediye tarafından gerekli tadilatları yapılarak engelli aracına dönüştürüldü. 3+1 koltuk ve 1 adet engelli asansöründen oluşan araçlar tüm mahallelerde engelli vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, hastane ve benzeri ulaşımlarını kolaylaştırmak için hizmet verecekler.

     Süleymanpaşa Belediyesi’nin 444 59 59 numaralı çağrı merkeziden randevu alınarak kullanılabilecek olan araçlar; çok kısa bir süre içerisinde engelleri aşmak adına hizmet vereceklerdir. Engelsiz bir Süleymanpaşa için çalışmalarımız devam edecektir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın