Perşembe , 18 Nisan 2024

AVM’DE SENTETİK BUZ PİSTİ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tekirdağ TEKİRA AVM yönetimi tarafından, ziyaretçilerden gelen yoğun talep nedeniyle alış veriş merkezinin içine hafta sonu için sentetik buz pisti açıldı.

TEKİRAAVM yönetiminin yetkilisi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ziyaretçilerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda, AVM’ nin zemin katına sentetik buz pisti açtık. Gelen ziyaretçilerimiz AVM’de belli bir tutar karşılığında alışveriş yapınca, sentetik buz pistimizden ücretsiz olarak faydalandı. Açtığımız sentetik buz pistinde çocuklar hafta sonu gönüllerince eğlendi. Çocuklar spor yaparak eğlenceli vakit geçirirken, ailelerde gönül rahatlığıyla alışverişlerine devam etti.”

AVM’yi gezen bir vatandaş: “Keşke böyle etkinlikleri sürekli düzenleseler, açılan bu pistte tehlike en aza indirilmiş durumda. Çocuklarımız burada gönüllerince eğlenirken, bizlerde rahat rahat alışverişimizi yaptık. Çocuklarımız da bu sporu tanıyarak yapmaktan keyif aldılar. Bakın pistten çıkmamak için bize siz alışveriş yapmaya devam edin, biz kapanana kadar buradayız diye bağırıyorlar” dedi.

<script async src="//pagead2 generic sildenafil.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”>

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın