Cumartesi , 20 Nisan 2024

ALBAYRAK ERGENE’DE

    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen“Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi” kapsamında  Ergene İlçesi’ne bağlı Bakırca, Karamehmet ve Uzunhacı Mahallelerinde gübre dağıtımına katıldı.

   Katıldığı programda mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden Albayrak; Büyükşehir Belediyesinin tarım ve hayvancılığa büyük önem verdiğini ve  Büyükşehir’in beş vizyonundan biri olduğunu belirterek “Tarım ve hayvancılığa bundan sonra da her türlü desteği vereceğiz. 34 mahallede uygulayacağımız projenin yanında bağcılık, mandacılık, arıcılık projelerini yürütüyoruz. Son olarak da “Koyunculuğu Geliştirme ve Damızlık Koç Projesi”nin ilk adımını attık. Hizmetlerimiz daha da artarak devam edecek. Bu yılın bol bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

   Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı “Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi” kapsamında; Ergene İlçesi’nde Bakırca, Karamehmet, Göçerler, Uzunhacı ve  Kırkgöz Mahallelerinde 9.500 dekar mera arazisine 120 ton gübre dağıtıldı. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan; “Tarım ve hayvancılığı geliştirdiğimiz takdirde mahallelerimizdeki hemşehrilerimizin gelir seviyesi de yükselmiş olacak” dedi. Aslan çalışmalarla ilgili olarak Albayrak’a bilgi verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın