Perşembe , 25 Nisan 2024

ALBAYRAK ÇORLU BASININLA BULUŞTU

   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; uygulamaya koyduğu her hafta iki ilçede basın mensupları ile buluşmasına; Çorlu Belediyesi Toplantı Salonu’nda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal ile Daire Başkanlarının da katıldığı toplantıyla Çorlu ile devam etti.

   Basın mensupları ile olan buluşmada konuşmasına göreve geldiklerinin 513. günüde olduklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Albayrak devamında şunları söyledi; “Göreve geldiğimizden bu yana 58.660 km yol yapmışız. Gerçekten müthiş bir rakam. Çünkü Tekirdağ artık merkezin ismi değil bütün bir şehrin ismi ve ben de Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. En ücra köşesine kadar her zaman halkımızın arasında olmalıyız.

     Bugün geldiğimiz noktada artık güçlü bir Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi var. Kendine ve ekibine güvenen bir başkan olarak artık rahatım. Hizmet alanımız çok geniş ancak hizmet ağımız da çok geniş. Geniş bir yelpazede halkımıza hizmet götürüyoruz.

     11 ilçemiz de bizim için aynı değerdedir. Bir ayrım yapmamız söz konusu değildir. Ama bir kez daha söylüyorum Çorlu olmasaydı Tekirdağ Büyükşehir olmazdı. Çorlu’nun sorunları var ve bunlar asla ötelenmemesi gereken sorunlar.

   Ama biz de Çorlu’ya gelirken boş gelmedik. Müjdelerle geldik. İlk olarak 11 ilçeye 11 okul projemizden bahsetmek istiyorum. Proje kapsamında Çorlu’ya yapılacak okulun temelini 1 Mart 2016 tarihinde atmayı planlıyoruz. Katlı otopark, Otogarın revizyonu, Kuzey Yolu projesi, Emlak Konut Üst Geçit ve Kavşak Düzenlemesi, Mezbaha, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Sebze ve Meyve Hali Çorlu’da yapacağımız projelerden bazıları.

   Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm ilçe belediyeleri ile birlikte kaliteli hizmet anlayışı ve hayata geçirdiği projeler ile İSO 9002 kalite belgesi alan bir Büyükşehir Belediyesi olacaktır. Türkiye’de en ucuz su veren 3 Büyükşehirden bir tanesiyiz. 30 Mart 2019’da vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirmenin iç huzuru ile görevimizi tamamlayacağız.”

   Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları; Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal da kendilerine bağlı daire başkanlıklarının çalışmaları hakkında basına bilgi verdiler.

   Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibine düzenledikleri bu toplantı ve yaptıkları ve yapacakları hizmetler için teşekkür etti. Basın Toplantısı soru cevap bölümü ile sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“ARKADAŞLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu gezi direnişinin yıldönümünde gezi davasından hükümlü durumunda bulunanlara sahip çıkmak …

Bir yanıt yazın