Cumartesi , 20 Nisan 2024

AKSU’DAN MUHTEŞEM KONSER

   Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Türk Sanat Müziği konserlerinin bu ay konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sami Aksu oldu. Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen “Süleymanpaşa Hatırası” konserine; Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın annesi Ülkü Eşkinat ve babası Doğan Eşkinat ile sanatsever vatandaşlar katıldı.

   Gece; Şef Salih Demirci yönetimindeki Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri ile başladı. Koro; Kimseye Etmem Şikayet, Bir İhtimal Daha Var, Unutturamaz Seni Hiçbir Şey, Doymadım Sana, Şarkılar Seni Söyler, Hatırla Ey Peri, Dışarıda Bir Yaz Yağmuru, Bir İlkbahar Sabahı, Biraz Kül Biraz Duman, Gel Gönlüme Yerden Yere, Anla Artık Anla Beni ve Çal Kanunum Çal eserlerini seslendirdi.

   Korodan sonra sahne alan TRT İstanbul Radyosu’nun ünlü ses sanatçısı Sami Aksu; seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır’ın sanatçı Sami Aksu’ya alkışlar eşliğinde “Süleymanpaşa Hatırası” konserleri kapsamında düzenlenen geceye katkılarından dolayı teşekkür edip, çiçek vermesiyle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HEYKEL DALINDA GELEN ÖDÜL

Şarköy Tekirdağ doğumlu Furkan Ahmet Demirel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından …

Bir yanıt yazın