Cuma , 26 Nisan 2024

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİRDE ÖZCAN DEDİ

   24 Kasım günü AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili olarak toplan 40 ilin belediye başkan isimlerinin yer alan açıklamasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayının da adı vardı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mestan Özcan’nın adını açıkladı. Bu açıklama sonrasında kendisini ve şehrin milletvekilleri ile parti il başkanını sahneye davet etti. Günün anısına fotoğraflar çekildi.

   İstanbul’da yapılan bu açıklama sonrasında Tekirdağ’a gelen Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan birer yazılı açıklama yayınladılar.

   AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Evet yetkiyi aldık. Aday olduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayız. Seçimler yaklaşıyor. Bu seçimler gerçekten daha önemli. Bu dönemde el birliği ile inşallah bütün ilçelerimizdeki belediye başkan adaylarımız açıklandıktan sonra el birliği ile hep beraber çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarımızın performansı çok yüksek olacak. İnanıyoruz ki Tekirdağ AK Parti belediyeciliğine tekrar kavuşacak. Geçmiş dönemlerde bu güzelliği yaşamıştı, bir ara verdik bu aradan sonra inşallah tekrar yine hizmetlerimizle geri dönüyor olacağız. Bu sefer hem bilgi birikimimiz hem de tecrübemiz daha fazla olmuş olacak. Tekirdağ kazanacak diyorum.”

   AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel yazılı açıklamada; “Mestan kardeşimiz için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Cumhurbaşkanımıza bugün bir kez daha söz verdik. Onun bize olan güvenimizi sarsmamak için var gücümüz ile çalışacağız. 31 Mart 2019 tarihi Pazar günü Tekirdağ için bir milat olacak. İnanıyoruz ki birlikte el ele vereceğiz tüm teşkilat ilçe başkanları, ilçe belediye başkan aday ve adayları ile birlikte sahada var gücümüzle çalışacağız. Tekirdağ’ı, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye için ortaya koyduğu 2023, 2053, 2971 vizyonları doğrultusunda şekillendirerek, gerçek bir Avrupa şehri yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu konuda bize hemşerilerimiz güvensin, bu yetkiyi bize versin. Bunun karşılığında nasıl bir çalışma performansı ortaya konuluyor ve nasıl hizmet ediliyormuş hep birlikte göreceğiz. Şimdiden şehrimize, vatanımıza, ülkemize hayırlı olsun diyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DİKTAŞ’TAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çorluda Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Parkını Çorluspor …

Bir yanıt yazın